ISPARTA VALİLİĞİ SYDV’NDAN; ET TOPLAMA KAMPANYASI

Isparta Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Aşevi tarafından her yıl olduğu gibi önümüzdeki Kurban Bayramında da "Et Toplama Kampanyası" düzenlenecek.

ISPARTA Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 21:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Konu ile ilgili olarak Valilikten yapılan açıklamada; “Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı olarak hizmet veren Aşevimiz; İlimiz Gazi Kemal Mahallesi 1311 Sokak No:19 adresindeki hizmet binasında l990 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Aşevimizden kayıtlı ihtiyaç sahibi yaklaşık |200 kişiye, haftanın 6 günü 3 çeşit sıcak yemek ve ekmek dağıtılmaktadır. 

Dağıtımlar servis aracımız ve ekibimiz ile mahallelerdeki dağıtım noktalarında teslim edilmekte, yaşlı ve engelli olan fakir ve muhtaç vatandaşlarımızın yemekleri adreslerine götürülmektedir. Her yıl olduğu gibi önümüzdeki Kurban Bayramında da Aşevimizce "Et Toplama Kampanyası" düzenlenecek olup, toplanan kurban etleri ihtiyaç sahibi kişilere verilen yemeklerde kullanılacaktır. Kesilmiş kurban eti vermek isteyen vatandaşlarımızın bağışları Kurban Bayramı boyunca Aşevi Binamızda kabul edilecektir. Tüm Isparta halkına duyurulur” denildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.