SÜTÇÜLERLİLER TEK YÜREK

Süder ailesi büyüyor..

ISPARTA Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 12:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SÜDER (Isparta Sütçülerliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği) ilk Toplantısını Yeşilvadi Alabalık Tesisinde düzenlendi.

Sütçülerli başarılı girişimci Mahmut Aslan’ın sahibi olduğu Yeşilvadi Alabalık Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, SÜDER Başkanı Faruk Daşdöner katıldı.

2000 yılında kurulan SÜDER için tek yürek olan Sütçülerliler, birlik ve beraberlikleriyle güç birliği yaptılar.
SÜDER Başkanı Faruk Daşdöner, yönetim kurulu dağılımın ardından çalışmalarına başladıklarını belirterek, bu birlikteliğin sağlanmasında emekleri olan büyük olan Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak’a teşekkür etti.

Tüm Sütçülerli hemşerilerine derneklerine sahip çıkmaya ve üye olmaya davet eden Başkan Daşdöner, “Derneğimiz, tüm köylülerimize, ilçe halkımıza ve Isparta il merkezinde yaşamakta olan yaklaşık 25 bin değerli hemşerilerimize hizmet vermektedir.

Hedefimiz: ilk etapta 30 bin üye sayısına ulaşmak. Sütçüler’imize güzel hizmetler yapacağız. Biz omuz vermek istedik ve başaracağız. SÜDER’imizi daha aktif hala getireceğiz” dedi.

Ayrıca yeni oluşturulan www.suder32.com sitesini de aktif hale getirdiklerini belirten Başkan Daşdöner, site üzerinden üye ve kan bağışı listesini de oluşturduklarını sözlerine ekledi.

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak ise SÜDER’in her zaman yanında olduğunu belirterek, “Başkanımız Faruk Daşdöner ve yönetiminin projelerinin her zaman destekçisiyiz. Bu birliktelik sayesinde aşamayacağımız sorun yok” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.