BAŞKAN GÖK MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEDİ

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, teknik ekibi ve birim müdürleri ile ilçemiz merkez mahalle muhtarlarını ağırladı.

ISPARTA Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 21:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Bahar-Yaz sezonunun başlaması ile ilçemizde hummalı bir çalışma başlatıldı. Belediyemiz Fen İşleri, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık, Zabıta ve İmar Müdürlüğü çalışmalarına hız verdi. Mahalle muhtarlarımız, mahallelerinde bulunan sorunları Belediye Başkanı Veli Gök’e ilettiler.

Belediye Başkanımız Veli Gök ve birim müdürleri çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarını bilgilendirdi. Hoş sohbet ortamında istişare şeklinde gerçekleşen toplantı sonucunda muhtarlar Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e teşekkür ederek, yapılan ve bundan sonra mahallelerimize kazandırılacak yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.