BAŞKAN GÖK BİR PROJEYİ DAHA BAŞARIYA KAVUŞTURACAK

Eğirdir’in 50 yıllık içme suyu hattı yenileniyor. Eğirdir’de artık su patlağı, bulanık su problemi yaşanmayacak. İller Bankası Bölge Müdürü Fuat Koçal teknik ekibiyle Eğirdir’e geldi.

ISPARTA Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 11:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İller Bankası Genel Müdürlüğü, İller Bankası Antalya Bölge Müdürlüğü ve Eğirdir Belediyesi teknik personelleri Eğirdir İçme Suyu İsale Hattı Projesi incelemesi için Eğirdir’de bir araya geldi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün girişimleri ile eskimiş ve deforme olmuş olan içme suyu hattımızın yenilenmesi adına proje bedeli yaklaşık 1 milyon TL. olan Eğirdir İçme Suyu ve İsale Hattı yenileme projesi hazırlanmıştır.

2 gün süreyle İller Bankası Genel Müdürlüğü, İller Bankası Antalya Bölge Müdürlüğü ve Eğirdir Belediyesi teknik personelleri arazide yersel tetkik çalışmalarını sürdürdüler.

Daha önce ön onaydan geçen proje kapsamında son girişimlerin ardından ihale aşamasına gelmesi beklenen projenin hayata geçmesiyle yıllardır ilçemizin büyük sorunu olan içme suyu problemi çözülecek.

İlçemizde uzun yıllardır hemen hemen her gün birden fazla su patlağının olması sebebiyle zaman zaman çeşmelerimizden bulanık sular akmaktadır. Halkımızın daha kaliteli suya kavuşması, daha kaliteli yaşam sürmesi adına Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün yaklaşık 2 yıl süren çalışmaları sonuç verdi.

Çalışma sonunda teknik heyeti makamında ağırlayan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; ‘İller Bankamız bugüne kadar olduğu gibi bugünde bu büyük projede bizim yanımızda olduğu için ilçemiz halkı adına İller Bankamıza teşekkür ediyoruz. ‘ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.