CUMHURİYET BANDOSU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatlarıyla Kemer tarihinde ilk defa kurulan Cumhuriyet Bandosu, çalışmalarına devam ediyor.

ANTALYA Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 18:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Göynük Günübirlik Alanı’nda çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Bandosu’nda yer alan gençlerle bir araya gelerek bando zili çaldı. 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası ile Antalya Üstün Kent Orkestrası üyelerinin oluşturduğu 100 kişilik Cumhuriyet Bandosu’nun şefliğini Furkan Üstündağ yapıyor. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına hazırlanan Cumhuriyet Bandosu’nun çalışmalarını inceleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin de eşlik etti. 

Belediye Başkanı Topaloğlu, milli ve müzikal belleğin genç kuşaklara aktarma amacıyla kurulan Cumhuriyet Bandosu’nda yer alan gençlerle birlikte bando zili çaldı. 

Cumhuriyet Bandosu’nun çalışmalarını ilçede tatilini sürdüren yerli ve yabancı misafirler de cep telefonlarıyla görüntüledi. 

Cumhuriyet Bandosu’nun çalışmalarından sonra bandoda yer alan çocuklara yemek ikram edildi. 

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Bandosu’nda yer alan çocukların çalışmalarını yerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Çocuklarımız şu anda çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahne alacaklar. Kemerimize ayrı bir renk katacaklar. Furkan Üstündağ’a, çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız pırıl pırıl. Onlara destek olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Şef Furkan Üstündağ ise Cumhuriyet Bandosu’nun provalarına Kemer Belediyesi Göynük Günübirlik Alanı’nda devam ettiklerini ifade ederek, “Provalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün çocuklarımıza sosyal bir aktivite olsun diye belediyemize ait günübirlik alanda çalışıyoruz. Turistlerden ve vatandaşlardan güzel geri dönüşler var. Amacımız milli ve müzikal belleğimizi genç kuşaklara bando ve orkestra yolu ile aktarmak. Bunu da Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun destekleriyle sağlayabildiğimizi düşünüyoruz.” diye konuştu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.