BOZANÖNÜ KÖYÜ KIZ KUR'AN KURSU AÇILDI

Başkan Başdeğirmen’in destekleriyle tamamlanan Bozanönü Köyü Kız Kur’an Kursu açıldı

ISPARTA Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 12:34:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yaklaşık 2 ay önce merkeze bağlı Bozanönü köyünde inşaat çalışmaları devam eden Kız Kur’an Kursunda incelemelerde bulunmuş, talep üzerine Kur’an Kursunun tamamlanmasına destek vereceğini bildirmişti.  Isparta Belediyesi’nin destekleriyle Bozanönü Köyü’nde vatandaşların başlattığı Kız Kur’an Kursu inşaatı tamamlanarak, hizmete açıldı. 
Bozanönü Köyü Kız Kur’an Kursunun açılışına Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, AK Parti SKM Başkanı Fatih Tola ve vatandaşlar katıldı. 
Açılışta konuşan Bozanönü Köyü Muhtarı Mümin Eken, Kız Kur’an Kursunun yapımına destek veren başta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen olmak üzere herkese teşekkür etti. Eken, “Başkanımız Köy Yaşam Merkezinde halı atölyesi için halı tezgahı desteği de verdi. Başkanımıza şahsım ve köyüm adına çok teşekkür ederim. Allah razı olsun” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kız Kur’an Kursunun yapımının imece usulü gerçekleştirildiğini belirterek, destek verenlere teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya’nın gecesini gündüzüne katarak Kız Kur’an Kursu inşaatının tamamlanmasını sağladığına değinen Başkan Başdeğirmen, “Kendisini tebrik ediyoruz. Çok kısa sürede çok güzel bir Kur’an Kursumuzu inşa ettik. Köyümüze hayırlı olsun. Muhtarımızın da emekleriyle güzel bir çalışma yapıldı. Bozanönü’nde hizmetlerimiz bitmedi. Düğün salonu inşaatımız devam ediyor. Briketlerini gönderdik, duvar yapımına başlandı. Çatı aşamasına geldik. İnşallah onu da tamamladıktan sonra köyümüze düğün salonu kazandıracağız. Gençlerimiz de halı saha istiyor. Gençlerimize yakışır. Doğalgaz en önemli beklediğimiz yatırım. Diğer köylerimize doğalgaz verdiğimiz zaman oralardaki kadınlarımızın mutluluğunu görmeniz lazım. Doğalgaz konusunda bu işin emekçisi kadınlar. Kadınlarımız bulaşıkları soğuk suda yıkıyor, sobayı yakıyorlar. Doğalgazı inşallah 2024 içerisinde getireceğiz. Halı tezgahlarını getirdik, Kur’an Kursumuzu yaptık. Düğün salonumuzu da yapıyoruz. Halı sahayı da yapacağız. Arkasından doğalgazı da getireceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan duayla Bozanönü Köyü Kız Kur’an Kursunun açılışı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi. Açılış sonrasında Başkan Başdeğirmen ve beraberindekiler Kız Kur’an Kursunu inceledi. 
Bozanönü köyünde yaşayan vatandaşlar, Kız Kur’an Kursunun tamamlanmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve destek verenlere teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Allah bin kere razı olsun. Başkanımız her şeyi yapıyor, köyümüze de hizmet getiriyor” dedi.
Zübeyde Selçuk isimli genç kız da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’le daha önce köylerindeki bir düğün davetinde görüştüğünü, kendisinden yıllardır köylerine otobüs gelmemesi konusunu açtığını ve bu yönde bir talepte bulunduğunu ifade etti. Selçuk, “Başkanımıza eğitimimi köyümüzde otobüs olmadan tamamladığımı dile getirdim. Bu noktada herkesin sesi oldum. Başkanımız otobüs kooperatifi başkanını aradı ve sorunun çözülmesini istedi. Bir hafta olmadan otobüsü köyümüzde gördük. O dönemde başkanımıza teşekkür edememiştim, Kur’an Kursu açılışında başkanımıza bizzat teşekkür etme fırsatım oldu. Başkanımızın sorunu çözme hızı beni şaşırttı. Çok memnun oldum. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.