ESNAF, BAŞKAN EL ELE, DAHA NİCE GÜZEL HİZMETLERE

Esnaf: Başkanımızdan çok memnunuz, yanındayız

ISPARTA Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 16:12:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, eski sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Girdiği bir işyerinde demir döven Başkan Başdeğirmen, esnafın çayını içip, sohbet etti. Başkan Başdeğirmen’e yoğun ilgi gösteren esnaflar, “Başkanımızdan çok memnunuz. Kör olsa şehirde neler var neler yok görür. Biz de bakıyoruz, arkanızdayız. Allah güç, kuvvetinizi versin” dediler. 

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf buluşmalarıyla esnafın talep ve önerilerini dinlemiş, bu taleplerin yerine getirilmesini sağlamıştı. Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, şimdi de esnafları tek tek ziyaret ediyor. Eski Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Başdeğirmen, bir işyerinde demir dövdü, esnaflarla sohbet etti. Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e esnaf ziyaretinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç de eşlik etti. 
Esnafları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde esnafın desteklerini beklediğini söyledi. Başkan Başdeğirmen’e yoğun ilgi gösteren eski Sanayi Sitesi esnafları, “Başkanım Allah muvaffak etsin. Hep beraberiz inşallah. Sizden memnunuz. Kör olsa neler var neler yok görür. Biz de bakıyoruz, arkanızdayız. Allah güç, kuvvetinizi versin. Her zaman başkanımızın arkasındayız. Kirazlıdere bölgesi çok güzel oldu. Diğer esnaflarla da görüşüyoruz ‘Şükrü Başkan’ diyorlar.  Belediyecilik olarak sizden çok memnunuz. İnşallah devamı gelir, sizi destekliyoruz” dediler. 
Bir esnafın Kirazlıdere bölgesinin ‘çok güzel oldu’ demesi üzerine Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de Kirazlıdere bölgesinin Andık Deresi bölgesiyle birlikte çok güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade ederek, “Kirazlıdere, Andık Deresi bölgesi yaşam merkezlerimiz oldu. Sanayinin altına basın merkezi açtık. Çünür Tepesi projemiz var. Buralarla yıllarca ilgilenilmemiş. Aquapark bölgesi yıllarca öyle kalmış. Şimdi hepsini güzelleştiriyoruz. Yeni dönem desteklerinizle daha güzellerini yapacağız” şeklinde konuştu. 
Bir esnaf da annesinin belediyenin sağlık hizmetlerinden yararlandığını belirterek, “Başkanım annem size çok dua ediyor. Ambulansla getirip, götürüyorsunuz. Allah bin kere razı olsun. Hepimiz seninleyiz. Hakkın ödenmez başkanım” ifadelerinde bulundu. 
Başkan Başdeğirmen, esnafların çay ve kahve tekliflerini de  geri çevirmedi. Bir esnaf Başdeğirmen’e sanayi çayı ikramında bulunurken, bir diğer esnaf da kendi elleriyle yaptığı kahveyi ikram etti.  
Ziyaret sırasında bir esnaf Başkan Başdeğirmen’in cuma pazarındaki bir buluşmada söz alarak asfalt talebinde bulunduğunu ifade ederek, o talebin yerine getirildiğini söyledi. Esnaf, “O gün söz almıştım. İlgilendiniz. Daha önceki yönetimde de belediye başkanıyla yüz yüze görüşmüştüm ama ilgilenmediği için olmadı. Siz birebir ilgilendiniz. Çok memnunuz. Başarılarınızın devamını dileriz” dediler. 
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in esnaf ziyaretine eşlik eden Koçtepe Köyü Muhtarı Ümit Yıldırım da Başkan Başdeğirmen’in köylerine her zaman destek verdiğini ifade ederek, “Başkanımızın her zaman yanındayım. Kendisi köyümüze çok destek verdi” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.