AK PARTİ ISPARTA TEŞKİLATINDAN GAZETECİLERE; BAYRAM KUTLAMASI

Ak Parti Isparta Teşkilatı ve Milletvekilleri bugün basın mensuplarıyla bir araya gelerek onların ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

ISPARTA Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 15:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bugün saat 10.00’da gerçekleştirilen programda; İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

GAZETECİLERİN 

BAYRAMINI KUTLADILAR 

‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ münasebetiyle bu programı düzenlediklerini ifade eden Ak Parti Milletvekili Osman Zabun; “Aslında biz bu programı 24 Temmuz Pazartesi günü yani gününde gerçekleştirecektik. Ancak, sizlerin de malumları olduğu üzere o gün TBMM ‘Olağanüstü’ toplantısı olduğu için biz Milletvekilleri olarak yani Mehmet beyle birlikte Ankara’ya gitmek durumunda kaldık. Bu nedenle o gün sizlerle buluşamadık. Gazeteciler Cemiyeti Başkanımızla yaptığımız görüşme neticesinde Cuma günü yani bugün programı yapma kararı aldık. Bu vesileyle, bizlerin yapmış oldukları çalışmaları kamuoyuna duyuran, halkımıza aktaran siz değerli gazeteci arkadaşlarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Toplantıda konuşan Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de tüm gazetecilerin Basın Bayramını kutladıklarını ifade ettiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.