ZİPLİNE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Isparta Belediyesi tarafından kente kazandırılan Kirazlıdere Cam Seyir Terası ile Kirazlıtepe Zipline, hafta sonu olması nedeniyle vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

ISPARTA Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 11:44:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hem Ispartalılar hem de Isparta’ya il dışından gelen ziyaretçiler, yatırımları Isparta’ya kazandıran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hafta sonu havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşların akın ettiği Kirazlıdere Cam Seyir Terası ile Zipline’a gitti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Başdeğirmen, heyecanlarına ortak oldu.
Başkan Başdeğirmen açıklamasında; “Şehrimizin cazibe merkezi yaptığımız, Isparta’yı kuşbakışı gören, seyir terasıyla Kirazlıdere’miz vatandaşlarımıza yeni yüzüyle huzur veriyor, görsel şölen sunuyor. Hemşehrilerimiz Türkiye’nin en büyük cam seyir terasıyla şehrimizi kuşbakışı izleyebiliyor, Kirazlıtepe Zipline ile adrenalini doruklarına kadar yaşayabiliyorlar. Şehrimizi daha da güzelleştirmek için Hazırız, Kararlıyız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.