TURİZM BULVARI'NDA YAYA GEÇİTLERİ BOYANDI

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer'e bağlı Çamyuva Mahallesi'nin en işlek yerlerinden olan Turizm Bulvarı'nda alt ve üst yapı çalışmalarının ardından son olarak yaya geçitlerinin boyanma işlerini tamamladı.

ANTALYA Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 17:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye ekipleri, Turizm Bulvarı üzerinde bozulan ve tahrip olan yerlerin onarımı ve asfaltlama çalışmalarını kısa sürede tamamlamasının ardından yaya geçitlerini boyadı. 

Yaklaşık 800 metrelik yolda 11 bin metrekare asfalt çalışması, 2,75 metre genişliğinde 4 bin 400 metrekare kaldırım, çift konsollu 22 adet aydınlatma direği, 44 adet aydınlatma armatürü, 800 metre yağmur suyu drenaj hattı ve 60 adet baca, 1600 metre beton kalıp çiçeklik, 2 bin 200 metre yeşil alan çalışması yapıldı. 

Yeşil alanların, çiçek, yer örtücü ve görüşü engellemeyecek şekilde oya ağaçları ile düzenlendi. İleriye dönük olarak sulama sistemi ana hattının da döşendiği bölgede, sulama işlemi ise otomatik damlama sulama şekline yapıldı. Kuru peyzaj çalışmaları kapsamında ise renkli dolamit taşlar ve kiremit irmiği kullanıldı. 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Çamyuva mahallemizin en işlek yerleri arasında yer alan Turizm Bulvarı’nda alt ve üstyapı çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın kullanımına kazandırmıştık. Bulvar üzerinde insanların rahatlıkla ve güvenli şekilde karşıdan karşıya geçebilmeleri için yaya geçitlerimizi belirleyerek boyadık. Kemerimize hayırlı olsun.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.