BELGELERİNİ BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN ALDILAR

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma namazını Anadolu Mahallesi Camiinde kıldıktan sonra Yaz Kur’an Kursu’nu tamamlayan ve dereceye giren öğrencilere belgelerini verdi.

ISPARTA Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 11:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Anadolu Mahallesi Camiinde bu yaz döneminde gerçekleştirilen Yaz Kur’an Kursu’na 90 öğrenci katıldı. Kur’an Kursu’nun tamamlanması dolayısıyla Cuma namazı sonrasında bir program düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen’de katıldı. Programda öğrenciler ilahiler söyleyip, Kur’an-ı Kerim tilaveti sundular. Ardından da hep birlikte dua edildi. Programda vatandaşlara ve çocuklara aşure ile çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Anadolu Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Onursal Üyesi Ali Kartçı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e camiye ve mahalleye verdiği desteklerden dolayı bir plaket verdi. Kartçı, “Camimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz” derken Başkan Başdeğirmen, “Derneğimize teşekkür ediyorum. Tabii ki bu güzellikleri paylaşmak bizim için çok önemli. Bu güzel plaketi bu işin içerisinde olan personelimiz adına alıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Programın sonunda Başdeğirmen çifti öğrencileri tebrik etti. Dereceye giren öğrencilere kurs bitirme belgelerini Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen verdi. 
Daha sonra çocuklar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’le hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.