ISPARTASPOR’UN EMEKTAR FUTBOLCULARI MİNİKLER İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası öncesinde futbol resitali sundular.

ISPARTA Yayın: 29 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.07.2023 10:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediyesi ve Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) işbirliğinde düzenlenen Isparta Belediyesi Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası Ispartaspor’un emektar futbolcularının gösteri maçı ile başladı. 

Isparta Belediyesi, ilkini geçen yıl Minikler Futbol Turnuvası ismiyle gerçekleştirdiği turnuvayı bu yıl Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası adıyla düzenliyor. Isparta Belediyesi ve Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) işbirliğinde U12 ve alt yaş grupları kategorilerinde düzenlenen futbol turnuvasına 24 takım ve yaklaşık 500 futbolcu katılıyor. Turnuvanın tüm karşılaşmaları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre kazandırdığı Emre Mahallesi Spor Kompleksi’nde oynanacak. 
Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası Emre Mahallesi Spor Kompleksi’nde Ispartaspor’un emektar futbolcularının yer aldığı karma takımların maçıyla başladı. Emektar futbolcular minik futbolculara ve seyircilere futbol resitali yaşattı. Bu karşılaşmanın ardından minikler sahaya inerken, turnuvanın startı verildi. Daha önce futbol takımları için çekilen kura sonucu oluşturulan gruplar ve fikstüre göre oynanacak maçlar sonucunda belirlenen takımlar çeyrek finale ardından yarı finale çıkacak. Yarı final müsabakalarını kazanan takımlar finalde şampiyonluk maçında karşı karşıya gelecek. 
Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası’nın açılışına Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen,  Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) Başkanı Nurettin Akgül, IASKF Başkan Yardımcısı ve 2. Başkanı Alkan Zorlu, takımların yönetimleri, minik futbolcular ve vatandaşlar katıldı. 
Turnuvanın açılışında konuşan IASKF Başkan Yardımcısı ve 2. Başkanı Alkan Zorlu, turnuvanın yaklaşık bir ay süreceğini belirterek, tüm takımlara başarılar diledi. 
Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası’nın şehir ve Türk sporuna hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, turnuvalar sayesinde birçok gencin kendisini gösterme imkanı bulduğunu söyledi. Danayiyen, “Bu gençlerimiz Türk futboluna, Türk sporuna önemli katkılar sağlayacaktır. Sizlerin başarısı ay yıldızlı formayı giydiğiniz zaman en üst seviyeye çıkacaktır. Hedefiniz büyük olsun, o zaman büyüyeceksiniz” dedi.
Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından belediye bünyesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kurulduğunu söyledi. Belediyenin farklı mahallelerde semt sahaları inşa ettiğini dile getiren Gözgün, “Bunların dışında şuanda turnuvamızın oynandığı Emre Mahallesi Spor Kompleksimizi hizmete açtık. Bir ay içerisinde de içerisinde yüzme havuzu bulunan Fatih Mahallesi Spor Kampusumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Spor konusundaki hassasiyetinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
IASKF Başkan Yardımcısı ve 2. Başkanı Alkan Zorlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in isminin yazılı olduğu 32 numaralı Ispartaspor formasını ulaştırmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün’e teslim etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.