GÜL KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN BAŞDEĞİRMEN'E HEM TEŞEKKÜR HEM DESTEK

“Göreve devam etmenizi istiyoruz, arkanızdayız”

ISPARTA Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 13:12:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ve Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Turan’ı ziyaret ederek, sanayi esnafıyla selamlaştı.Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafı, sanayi sitesine ve şehre yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Başdeğirmen’e hem teşekkür etti hem de 31 Mart yerel seçimlerinde “Göreve devam etmenizi istiyoruz, arkanızdayız” diyerek destek mesajı verdi. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerine Gül Küçük Sanayi Sitesi’nde devam etti. İlk olarak Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ve Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Turan’ı ziyaret eden Başkan Başdeğirmen daha sonra dükkanları tek tek ziyaret ederek, esnafla sohbet etti, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Başkan Başdeğirmen’e ziyaretinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.
Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, Başkan Başdeğirmen’in hizmetlerinden memnun olduklarını, sanayi sitesinin altyapı çalışmalarının yapıldığını ve asfaltının döküldüğünü, yeni bir tuvalet yapılarak vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Boyacı, “Ekibiniz her zaman geliyor, ilgileniyor. Burada büyük bir dernek kurduk. Cenaze, hastalık, sağlık gibi konularda sorunları aşamazsak size aktarıyoruz. Siz de bize yardım ediyorsunuz. Size çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Gül Küçük Sanayi Sitesi’nin önündeki yolda iyileştirme çalışması yaptıklarına değinen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, hurdacılar bölgesinde daralan yolu da genişlettiklerini, kaldırımları yaparak, yolu böldüklerini, bu şekilde trafiği kontrol altına aldıklarını belirtti. Sanayinin 3. kapısının altında Eğirdir yoluna bağlanan bir bölünmüş yol yaptıklarına değinen Başkan Başdeğirmen, “Bu bölgeyi çok güzel şekilde yeniledik. Bu çalışmalar esnafımıza katkı sağladı” ifadelerinde bulundu.
Başkan Başdeğirmen daha sonra Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafını tek tek ziyaret ederek, hayırlı bereketli kazançlar diledi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Yerel seçimlerde Başkan Başdeğirmen’e başarı dileklerini ileten esnaf, “Allah yolunuzu açık etsin başkanım. Saygımız, sevgimiz sonsuz. Desteğimiz sizinle. Sizin yeriniz ayrı. Göreve devam etmenizi istiyoruz” görüşlerinde bulundu. 
Vatandaşlar da “Hizmetlerinizle gurur duyuyoruz, Oylarımız her zaman sizinle. Hep sizin arkanızdayız” derken Başkan Başdeğirmen esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek, “Yeni dönemde de hep birlikte şehrimizi geliştirmeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.