VEKİL AYKUT KAYA, BAŞKAN ADAYI TURAL İÇİN ISPARTA'YA GELDİ

İyi Parti Milletvekili Aykut Kaya, Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’ın seçim çalışmalarına katılmak ve destek vermek üzere Isparta’ya geldi. Kaya “Güçlü bir adayımız var. Seçildiği takdirde Isparta’ya çok güzel hizmetler yapacak bir adayımız var” dedi.

ISPARTA Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 10:51:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İlk olarak İyi Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden İyi Parti Milletvekili Aykut Kaya burada Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ve parti yönetiminden seçim çalışmaları ve Isparta’nın çözüm bekleyen sorunları hakkında bilgi aldı. Milletvekili Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada  “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız ziyarette Ispartalı hemşehrilerimizden  beni Isparta’nın da vekili olarak görmelerini istemiştim. Burada çok sıcak karşılandık. Ziyaretimiz samimi bir hava içinde geçti. Kendimi de Isparta’nın milletvekili olarak görüyorum. 

Hem Isparta hem  Burdur hem Antalya için Mecliste elimden geleni yapacağım. Isparta’nın sorunlarıyla ilgili notlar alıyoruz. Bunları Mecliste dile getireceğiz ve bunların üstüne gideceğiz. Seçimler bizim için çok önemli. Türkiye’de kazanmayı hedeflediğimiz illerin başında Isparta geliyor. Çünkü çok güçlü bir adayımız var. Ahmet Başkanımızla gurur duyuyoruz. İyi bir teşkilatımız var. Bende zaman zaman gelip, seçim çalışmalarında destek vereceğim. Bunu da gurur duyarak yapacağım. 

Çünkü arkasında duracağımız tertemiz bir adayımız var. Seçildiği takdirde Isparta’ya çok güzel hizmetler yapacak bir adayımız var. Sadece seçimlerde değil seçimlerden sonra da beni burada görmeye devam edeceksiniz” dedi. İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ve İl Başkanı İbrahim Tekeli, Milletvekili Kaya’ya Isparta’ya  ve kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ettiler. 

ESNAFIMIZ BURADA MAĞDURİYET YAŞIYOR 

İyi Parti Milletvekili Aykut Kaya daha sonra Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ve parti yönetimiyle birlikte, Davraz Kapalı Pazar yerinde tezgah açan tuhafiyeci esnafını ziyaret etti. Kaya, Başkan Adayı Tural’a esnafın gösterdiği teveccühten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kaya “Belediye Başkan Adayımızla bugün Davraz Pazar yerinde tuhafiyeci esnafımızı ziyaret ettik.  Ziyaretimizde kendisinin esnafımızda ciddi destek aldığını, esnafın kendisine teveccühü olduğunu gördük. Esnafın, belediye başkan adayımıza olan güveni, samimiyeti beni fazlasıyla memnun etti. Burada yaptığımız gözlemlerde üzüldüğümüz bir konu var. 

Kar yağışından dolayı buranın çatısı çökmüştü. Belediyede burayı yenilemek için çatı yaptı. Ama çatı tam anlamıyla pazar yerini kapatmıyor esnafımızın ciddi sıkıntı içinde olduğunu gördük. Esnafımız, yağmur yağdığında inanılmaz derecede mağdur oluyor.  Ahmet Başkanımız  göreve gelir gelmez burayı düzelteceğinin sözünü verdi. Çünkü burası Isparta’ya yakışmayan bir yer olmuş. Buranın mutlaka düzeltilmesi gerekiyor” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.