ISPARTA SANTEK FUARININ 26. YILI

Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde Detay ve Asko Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan 26. SANTEK Yapı Dekorasyon Mobilya Fuarı 7 Haziran Çarşamba günü yani yarın saat 14.00’te açılıyor.

ISPARTA Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 15:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Detay ve Asko Fuarcılık yöneticileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı “Bu yıl 26. Fuarımızı düzenliyoruz.

Fuara çok önemli firmalar katılım sağlıyor. İlgi çok büyük, ev almak isteyen, evinde tadilat, dekorasyon yaptırmak isteyen, evini yenilemek isteyen, evine beyaz eşyadan mobilyaya kadar yeni eşyalar almak isteyen herkesi fuarımıza davet ediyoruz.

Ayrıca bu yıl ziyaretçilerimizin ilgisini çok çeken, ahşap ev yapan, karavan yapan firmalar var ” şeklinde açıklama yaptılar.

“FUARIMIZA HERKES DAVETLİDİR”

Detay ve Asko Fuarcılık yöneticileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı yaptıkları açıklamada “Fuarlar şehirlere ticari hareket kazandırır, 26. Santek Yapı Dekorasyon Mobilya Fuarının açılması ile birlikte Isparta’mızda da ticari hareket başlıyor.

Oteller, lokantalar ve alışveriş merkezleri faaliyetini artırıyor. Ayrıca fuarda önemli miktarda alışveriş yapılıyor. Bu fuar Isparta’nın değeridir ve markasıdır.

Yaptığımız tanıtım çalışmaları sonucunda fuarımıza, Isparta, Burdur, Antalya, Afyon, Denizli ve ilçelerinden yoğun ziyaretçi katılımı bekliyoruz ve herkesi fuarımıza davet ediyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.