AHİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA HUZUREVİ SAKİNLERİNE SAÇ VE YÜZ BAKIM HİZMETİ

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Isparta Berberler ve Kuaförler Odası işbirliğinde, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında huzurevi sakinlerine ücretsiz saç ve yüz bakım hizmeti sunuldu.

ISPARTA Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 16:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bu yıl 18-24 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Ahilik Haftası’ etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Isparta Berberler ve Kuaförler Odası işbirliğinde, Huzurevi sakinlerine saç ve kişisel bakım hizmeti sunuldu.

YAŞLILARIMIZ BİZİM DEĞERİMİZ

Birlik Başkanı Ahmet Tural, etkinlik kapsamında Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti. Başkan Tural Huzurevi Müdürü Alperen Sözen’den Huzurevinde verilen hizmetlerle ilgi bilgi aldı. Başkan Tural, “18 -24 Eylül tarihleri arasında ilimizde Ahilik Haftası etkinliklerimizi ikinci günde de sürdürüyoruz. Bugün Huzurevinde bulunan yaşlı amcalarımızı ağabeylerimizi teyzelerimizi ziyaret ediyoruz. Berberler Odamız tarafından Huzurevi sakinlerimizin saç ve yüz bakımları yapılıyor. Öncelikle Berberler Odası Başkanımıza, yöneticilerimize ve buraya gelen esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sadece bugüne has değil yıl içerisinde buradan veya diğer kurumlardan da talep olduğu zaman odamız bu hizmeti veriyor. Yaşlılarımız bizim değerlerimiz. Onların mutlu ve huzurlu olmaları bizim için çok önemli. Ayrıca Huzurevimizin değerli yöneticilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

YAŞLILARIMIZ MUTLU OLDULAR

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demiralay da “Birlik Başkanımız Ahmet Tural ile birlikte Ahilik Haftası kapsamında huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da huzurevi sakinlerimizin saç ve yüz bakımlarını yapıyoruz. Huzurevinde kalan amcalarımız teyzelerimiz var. Onları her zaman olduğu gibi ziyaret edelim dedik, hem de saç ve kişisel bakımlarını yapalım istedik. Yaşlılarımız da mutlu oldular. Bu konuda bizlere kapılarını açan Huzurevi müdürümüze de teşekkür ediyorum. Birlik Başkanımız Ahmet Tural başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle berber ve kuaförlerimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın ve tüm halkımızın Ahilik Haftasını kutlarım” dedi.

HUZUREVİ MÜDÜRÜ SÖZEN’DEN TEŞEKKÜR

Isparta Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Müdürü Alperen Sözen de “Ahilik Haftası kapsamında Birlik Başkanımız Ahmet Tural öncülüğünde Berberler Odası Başkanımız Mehmet Demiralay ve odaya bağlı berber ve kuaförlerimizle birlikte Huzurevine geldiler. Berber ve kuaförlerimiz, yaşlılarımızın her yıl olduğu gibi bakımlarını yaptılar. Kendilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm esnafımızın Ahilik Haftasını kutluyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.