32 GENÇLİK'TEN HOROZ'A ANLAMLI MESAJ

Süper Lig ve 1. Lig’de sezona milli maç arası verilirken, Isparta 32 Spor hafta sonu Denizlispor'u kendi evinde ağırlayacak.

ISPARTA Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 16:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

10 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Isparta 32 Spor – Denizlispor maçı öncesi, sosyal medya hesabından Denizlispor için anlamlı bir mesaj yayınlayan 32 Gençlik Ispartaspor Taraftar Grubu, “Denizlili dostlarımızı ağırlayacağız. Denizlili dostlarımıza kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyoruz” açıklaması yaptı.

Süper Lig ve 1. Lig’de sezona milli maç arası verilirken, Isparta 32 Spor hafta sonu Denizlispor'u kendi evinde ağırlayacak.

“DENİZLİLİ DOSTLARIMIZI AĞIRLAYACAĞIZ”

Kırmızı Grup’ta geçtiğimiz hafta İzmir temsilcisi Menemenspor’u 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini ve puanlarını cebine koyan Isparta 32 Spor’un önemli taraftar gruplarından biri olan 32 Gençlik'ten Denizlispor adına önemli bir mesaj geldi.

Taraftar grubunun mesajında, ''Hafta sonu oynayacağımız Denizlispor maçında Denizlispor’u ve Denizlili dostlarımızı ağırlayacağız. Karşılaşma öncesi her iki takıma da başarılar diliyor, Isparta’ya gelecek olan Denizlili dostlarımıza kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Isparta 32 Spor 3 puanla 8’inci sırada yer alırken, Denizlispor ise 1 puanla 17’nci basamakta yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.