BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, GÜL KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Belediyemiz her zaman bizim yanımızda”

ISPARTA Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 16:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf buluşmalarına Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla devam etti. Esnafın talebini dinleyen Başkan Başdeğirmen, taleplerin yerine getirileceğini belirtti. Esnaf da Isparta Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, teşekkürlerini iletti. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf buluşmalarıyla esnafın talep ve önerilerini yerinde dinlemeye, şehrin daha da gelişmesi adına yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Başkan Başdeğirmen, son olarak Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Esnaf buluşmasında Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Turan, Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Sanayi Mahallesi Muhtarı Ayhan Ergül de yer aldı. 
Sanayi Mahallesi Muhtarı Ayhan Ergül, mahallelerine ve sanayi sitesine vermiş olduğu destekler ve hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. 
Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, sanayi esnafıyla buluşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Belediyemiz ve belediye personelimiz her zaman bizim yanımızda. Belediyemizden hizmet alıyoruz. Asfalt desek asfalt geliyor, çöp desek çöpümüz alınıyor” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilgi ve alakalarından dolayı esnafa teşekkür etti. Bu buluşmaların amacının anında çözülebilecek konuların hemen çözülmesi, diğer taleplerin de belli bir plan dahilinde karşılanması olduğunu ifade eden Başkan Başdeğirmen, esnafın talep ve isteklerini dinledi. 
Ahmet Türk isimli bir esnaf, tapulu alanlarından kanalizasyon hatlarının geçtiğini ve rögar kapaklarının da kendi alanlarının içerisinde bulunduğunu, rögar kapaklarının dışarı alınma durumunun olup olmayacağını iletti. Esnafın bu talebine Başkan Başdeğirmen, “Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürümüz orayı bir incelesin. Sorunu çözüp sizi rahatlatalım inşallah” diye konuştu. 
Bir esnaf da Migros Kavşağının bulunduğu bölgedeki otelin önünden Gül Küçük Sanayi Sitesine orta refüj bölgesinden geçişin trafik açısından tehlikeli olduğunu belirterek, “O yoldan geçerken korkuyorum. Her an çok büyük bir trafik kazasıyla karşılaşacağız diye endişeleniyorum. Buraya bir çözüm bulabilir miyiz?” ifadelerinde bulundu. O yolda orta refüjün kapalı olması gerektiğinde değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “O yol daha önce kapatıldı, sonra yeniden açıldı. O yoldan araçlarımız rahat çıkamıyor. Çıkmak problem değil kazalar da oluyor. Burası belki hiçbir yerde olmayacak ve olmaması gereken kadar tehlikeli bir çıkış yolu. Oranın kapanması lazım. Orayla alakalı çalışmaya başladık. Sanayi Sitesinin 3.kapısının orada DSİ ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasında bir yol var. Park ve Bahçeler Müdürlüğünü boşaltıyoruz. Orayı 20 metrelik yol yapıyoruz. Oradan çıkışı Eğirdir yoluna bağlıyoruz ve orta refüjdeki yolu kapatacağız. Şehir merkezinden gelen müşterimizin girişinde hiçbir problem olmayacak. Sadece sanayiden çıkanlar Park ve Bahçeler Müdürlüğünün altından Eğirdir yoluna çıkacak. Döner kavşağın yan tarafına çıkacağına aynı mesafede döner kavşağın alt tarafına çıkacak. Bu yolu hazırlıyoruz. O yolun ne kadar kullanışlı hale geldiğini göreceksiniz” dedi.
Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, sanayi sitesi içerisinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bu yıl 110 öğrenci kaydı yaptığını belirtirken öğrencilerin de kullanabileceği bir halı saha talebinde bulundu. Başkan Başdeğirmen, halı saha yapılması için bir proje hazırlayacaklarını ve projeyi uygulayacakları sözünü verdi. 
Başkan Başdeğirmen, sanayi camisinin yan tarafına bayan tuvaleti yapılması talebinin de karşılanacağını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Taleplerinizle ilgili neler yapılması gerekiyorsa en kısa zamanda yapacağız inşallah” dedi. 
Gül Küçük Sanayi Sitesi esnaf buluşması hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi. Başkan Başdeğirmen, esnaf buluşmasının ardından esnafı dükkanlarında ziyaret ederek, hayırlı işler, bol kazançlar dileklerini iletti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.