YATIRIMLARI GEZDİLER

Çalışmaların tamamlanmasıyla Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere’de vatandaşlara hizmet veren restoran kafe önündeki alana Türkiye’nin sayılı ve büyük cam teraslarından birisi inşa edilmiş olacak.

ISPARTA Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 18:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun ile birlikte Kirazlıdere’de yapım çalışmalarında sona gelinen cam seyir teras ile çalışmaları devam eden Andık Deresi Bezgirgan Şelalesi bölgesinde incelemelerde bulundu, çalışmalara ilişkin bilgi aktardı. İncelemelere basın mensupları da eşlik etti. 

Şehrin cazibe merkezi Kirazlıdere’de yerden 25 metre yükseklikte 35 metre uzunluğunda, 300 metrekarelik cam seyir terasının çelik montajlarının tamamlanmasının ardından cam terasın elektrik altyapı çalışmalarında da sona geliniyor. Terasın aydınlatılması ve görsel ışık şovu için döşenen elektrik altyapısının tamamlanmasının ardından yürüyüş yolu ve seyir terasının daha önce getirilen camlarının montajına geçildi. Cam montaj aşaması da tamamlanmak üzere. Çalışmaların tamamlanmasıyla Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere’de vatandaşlara hizmet veren restoran kafe önündeki alana Türkiye’nin sayılı ve büyük cam teraslarından birisi inşa edilmiş olacak. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Kadın Kolları Başkanı Şerife Sevim Köse, Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler ile birlikte cam seyir terastaki çalışmaları inceledi, çalışmalara ilişkin bilgi aktardı. 
Başkan Başdeğirmen ve beraberindekiler daha sonra Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinde devam eden yeniden düzenleme çalışmalarını da inceledi. Başkan Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun ile beraberindekilere Andık Deresi Bezgirgan Şelalesi bölgesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.