BAŞKANIM SİZ ÖMÜR VERDİNİZ BİZDE SİZE GÖNÜL VERDİK

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Aksu Caddesinde esnafla buluştu, vatandaşlarla sohbet etti.

ISPARTA Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 15:37:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Başdeğirmen’e yoğun ilgi gösteren esnaf, “Başkanım siz ömür verdiniz, bizde size gönül verdik” diyerek destek mesajında bulundu.  

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Aksu Caddesi ve bölgesindeki esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerinde esnafa hayırlı bol kazanç dileklerinde bulunan Başdeğirmen’e, esnaf ve vatandaşların da ilgisi yoğundu. Esnaf ve vatandaşlar, “Başkanım yanınızdayız ve destekçiniziz, yaptıklarınızı görüyoruz, yapacaklarını da biliyoruz. Gönlümüzde oyumuzda sizinle. Bir 5 sene daha sizinle birlikte olmak istiyoruz. Siz ömür verdiniz, biz de size gönül verdik.  Diğer adaylar oy toplamak için çalışırken, sizin hal hatır sormanız bizlere büyük bir gurur veriyor. Sizi desteklemeye devam ediyoruz. Yaptığınız hizmetlerden çok güzel şekilde faydalanıyoruz. Allah kolaylık versin” dedi. 
Başkan Başdeğirmen de esnafa bereketli bol kazanç dileklerini iletirken, “Bu yolda yürürken birlikte olmanın gücüyle daha nice başarılara imza atacağız” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.