EĞİRDİR'DE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün talimatları ile ilçenin bütün mahallelerini kapsayacak çevre temizliği etkinlikleri Yeşilada mahallesinde sürdürülüyor.

ISPARTA Yayın: 04 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 04.08.2023 13:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

‘TEMİZ ÇEVRE TEMİZ YAŞAM İÇİN EL ELE’ sloganıyla Yeşilada Mahallesi Muhtarı Şükriye KILINÇ, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Pınar KESİKTAŞ ve personelleri görev başında.

Eğirdir’in gözde mahallelerinden olan Yeşilada Mahallesi dip köşe temizlenmekte olup, sakin şehre yakışır vaziyette olması için canla başla çalışılıyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirmede: “Eğirdir Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin ve misafirlerimizin kullanım alanlarını daha yaşanabilir hale getirmeye özen göstermekle birlikte durmaksızın mesai harcamaktayız. Kullanım alanlarını temizlemek belediye görevi olsa da vatandaşlarımıza da bu alanları temiz bırakma anlamında büyük görev düşmektedir. Atıklarımızı çöp poşetlerine koyarak ağzını bağlayıp çöp konteynerlerine, ambalaj atıklarını ise geri dönüşüm kutularına atmalıyız. Yaz aylarında çıkan atıklarımızı yerlerde saçılmış bir şekilde bırakmak çevreye ve doğaya verdiğimiz önemi göstermektedir. Gelişi güzel bırakılan atıklar sineklere sebep olmakta ve hastalıkları beraberinde getirebilmektedir. Bu yüzden sağlıklı yaşam ve temiz bir doğa için çevremizi temiz tutmalıyız. Bugün bu amaçla Yeşilada Mahallemizde yaptığımız temizlik sonrası Yeşilada Muhtarı Şükriye KILINÇ, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.