EMRE MAHALLESİ 123. CADDENİN KALDIRIMINA BEGONİT TAŞ DÖŞENİYOR

Isparta Belediyesi, kaldırımlarda begonit taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. Emre Mahallesi 123 Caddenin kaldırımlarına renkli begonit taş döşeniyor.

ISPARTA Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 13:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Isparta Belediyesi, şehir estetiğine değer katacak çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda meydan, sokak ve caddelerde kaldırım yenileme çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarda deforme olan kaldırımlar sökülürken, Isparta Belediyesi Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesislerinde üretilen renkli begonit taşlar döşeniyor. 

Kaldırım yenileme çalışmaları son olarak Emre Mahallesi 123 Caddede devam ediyor. Etnografya Halı ve Kilim Müzesinin alt tarafından başlayan kaldırım yenile çalışmaları Hacı Ali Gökgöz Camisi istikametine doğru devam ediyor. Çalışmalarda ilk olarak deformeye uğrayan kaldırım taşları söküldü. Bu çalışmanın ardından kaldırımlara renkli begonit taş döşenmeye başlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.