VALİ BARUŞ EĞİTİM TEDBİRLERİ İÇİN TOPLANTI DÜZENLEDİ

Vali Aydın Baruş 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminin önümüzdeki Pazartesi başlayacak olması dolayısıyla okul içinde ve okul çevresinde alınması gereken tedbirlerin ele alındığı eğitim toplantısı düzenledi.

ISPARTA Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 16:35:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, okul müdürleri ve okul aile birliği yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda Vali Baruş 2. dönem başlangıcında okullarda ve çevresinde alınacak tedbirleri anlatarak velilerin ve muhtarların taleplerini dinledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’un Isparta genelindeki eğitim öğretim durumunu anlatan sunumuyla başlayan programda ardından Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı okul ve okul çevresinde aldıkları güvenlik önlemleriyle ilgili sunum gerçekleştirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.