ISPARTA'DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKAN VATANDAŞ KAYBOLDU

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 5 arkadaşı ile birlikte doğa yürüyüşüne çıkan Halis Şimşek kayboldu. Şimşek'in bulunması için ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

ISPARTA Yayın: 03 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.07.2023 12:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Bayram tatili dolayısıyla İstanbul'dan Isparta’nın Eğirdir ilçesine gelen Halis Şimşek (63) ve beraberindeki 4 arkadaşı Oluklacı mevkisinde doğa yürüyüşüne çıktı.

Yürüyüşün ardından geri dönüş yolunda en son 18.00’da Sivri Dağı eteklerinde görülen Halis Şimşek'ten bir daha haber alınamadı.

Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri yönlendirildi.

Bölgeye gelen ekipler arama kurtarma faaliyetlerine başlarken, bölgeyi iyi bilen vatandaşlar da çalışmalara destek verdi.

Şimşek’in bulunmasına ilişkin ekipler tarafından akşam saatlerinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.