AHMET TURAL'DAN ORTAK AKIL VE İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Yeniden Refah ve Saadet Partisi’ni ziyaret ederek, işbirliği ve ortak aklı harekete geçirme çağrısı yaptı

ISPARTA Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 15:21:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını yürüten, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yöneticileriyle birlikte Yeniden Refah ve Saadet Partisi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
ADAYLIĞINIZ ISPARTAMIZA HAYIRLI OLSUN
Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığını ziyarette İl Başkanı Samet Tonay, Tural’a başarılar dileyerek, “Ispartamız için adaylığınız hayırlı olsun. Halkımızın takdiriyle Ispartamız için hangi aday hayırlı olacaksa belediye başkanı seçilmesini arzuluyoruz. Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyoruz” dedi. Saadet Partisi ziyaretinde de İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, Ahmet Tural’a hayırlı olsun dileklerini ileterek “Yarışa çıkan tüm adaylara Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Hepimizin amacı Isparta’nın en iyi yerde olması. Isparta’nın süper ligde olması için mücadele etmek. Mücadelemiz devam ediyor. Sizler yıllarca esnaf teşkilatına başkanlık yaptınız İnşallah belediye başkanı seçilirseniz bunun gereğini de yapmış olursunuz” dedi.
SÖZDE DEĞİL ÖZDE ORTAK AKIL
VE İŞBİRLİĞİ DİYORUZ
İlimizde siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarını her zaman önemsediklerini belirten İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural “İletişim istişare her zaman önemli. İletişim olmazsa kopukluk olur. Hepimiz Isparta’nın geleceği için çalışıyoruz. Hep birlikte çocuklarımıza geleceğimize güzel bir Isparta bırakmanın uğraşındayız. İnşallah nasip olur Belediye Başkanı seçilirsek her zaman sözde kalan ortak akıl ve işbirliği söylemini hayata geçirecek, Isparta’yı hep birlikte yöneteceğiz. Bu nedenle sizleri Ispartamızın geleceği için ortak akıl ve işbirliğine davet ediyorum” dedi. Tural, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisine seçimlerde başarılar dilerken, ziyaretler karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.