MUSTAFA BAŞ YENİDEN BAŞKAN

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin Soner Toros Basın Merkezi’nde yapılan kongresinde mevcut başkan Mustafa Baş üyelerin oyları ile yeniden başkanlığa seçildi.

ISPARTA Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 14:53:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurul toplantısı Soner Toros Basın Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ispartalı Basın mensupları ilk kez kendi kongrelerini kendilerine ait bir mekanda yapmanın mutluluğunu yaşarken, tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Mustafa Baş yeniden göreve getirildi.

DİVAN BAŞKANLIĞINI TARKAN ÇETİN YAPTI

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin kongresinde Divan Başkanlığını eski Başkanlardan Tarkan Çetin yaptı. Çetin, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada Isparta Gazeteciler Cemiyetinin kendisine ait bir mekana kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Burayı Basına kazandıran Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e ve Cemiyet Başkanımız Mustafa Baş’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Güzel bir yer oldu, parkımızı da değerlendirdiğimiz takdirde cemiyetimize önemli bir gelir sağlanmış olur” dedi. 

Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet raporu Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş tarafından okundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.