950 METRE UZUNLUĞUNDAKİ ZİPLİNE AÇILIYOR

Isparta Belediyesi, şehirde farklı aktivite arayanlar ve macera tutkunları için Kirazlıtepe’ye zipline tesisi kurdu.

ISPARTA Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 12:44:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 27 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’da gerçekleştirilecek zipline açılışına tüm vatandaşları davet etti. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehre kazandırdığı proje ve yatırımlara yeni bir hizmet daha ekledi. Göreve geldikten sonra şehre cazibe merkezi olarak Kirazlıdere’yi kazandıran Başkan Başdeğirmen, son olarak bu alana yerden 25 metre yükseklikte toplam 300 metrekare cam alanına sahip seyir terası kazandırmıştı. Bu bölgeye macera tutkunları için yeni bir hizmet daha eklendi.  Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere’nin üst bölgesinde inşaat çalışmaları devam eden Kirazlıtepe restoranının ön bölümüne adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelecek zipline tesisi kuruldu. Kirazlıtepe’den başlayacak zipline, çift hat olarak 950 metre uzunluğunda 65 kilometre hıza kadar Gökçay bölgesinde bulunan Tarih Konağı bölgesine inecek. 
Aynı anda 2 kişinin kullanabileceği zipline, Isparta’da alternatif aktivite arayanların bir numaralı adresi olacak. Zipline, macera tutkunlarına muhteşem bir manzara eşliğinde hızlı ve güvenli bir iniş deneyimi sunacak.
Kirazlıtepe Zipline, 27 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’da hizmete açılıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehirde farklı aktivite arayanlar için zipline tesisi kurduklarını belirterek, açılışa tüm vatandaşları davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.