MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleşti.

ISPARTA Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 13:17:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı seminere, Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin ve Meclis üyeleri iştirak etti.
Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, bu bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu söyledi.
TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu, herkesin buraya seçilerek geldiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirtti.
Hisarcıklıoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ortak akıl ile ortak paydada hareket etmelerini tavsiye etti.
Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin seminer sonrasında çekilen hatıra fotoğrafında, ilimizi tanıtmak için hazırlattığımız halıyı takdim etti.
TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile özel görüşme imkanı bulan Başkan Şahin, Mısır da bize uygulanan %40’lık gümrük vergisinin kaldırılmasının büyük oranda üreticimizi ve tüccarımızı rahatlatacağını ve ihracat oranımızı yükselteceğini tekrardan hatırlattı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, çalışmalarından ve girişimlerinden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür etti. Mayıs ayında gerçekleşecek olan Mısır iş gezisi programına davet ederek, neticeye kavuşturma yönünde girişimlerde bulunacağı sözünü verdi.

Seminer, TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi inceleme ziyaretinin arkasından yapılan sunumlarla son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.