METİN ÇELİK İŞ DÜNYASINDAKİ BİRÇOK SORUNU GÜNDEME GETİRDİ

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları Müşterek Konseyinde iş dünyasının birçok sorununu gündeme getirdi.

ISPARTA Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 14:06:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları Müşterek Konseyi, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katılımıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde toplandı. ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik’in de katıldığı toplantıda iş dünyası ve çalışma hayatıyla ilgili sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan ITSO Başkanı Metin Çelik, “Konsey toplantısında emeği geçen TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Üyelerimizin taleplerini ve beklentilerini Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat’ın bilgisine sunma imkanı bulduk. Hem kentimizin hem de bölgemizin sorunları birinci önceliğimizdir. Umuyorum ki sorunlarımız ve çözüm önerilerimiz Bakanlığımızın çalışmalarında yer alacaktır.” dedi.

ITSO Başkanı Çelik, konut sektöründe yaşanan sıkıntıları, ara elaman sorununun çözümü konusunda adımlar atılması gerektiğini, demir-çelik ticareti yapan sektörlerin sorunlarını, KOBİ’lere uygun oranlarda kredi imkanı sağlanması, sıkı para politikasının esnetilip finansmana erişim kolaylığı sağlanması yönünde taleplerini konseye taşıdı.

Bakan Bolat’a Isparta Gümrük Müdürlüğünün güncel problemlerini de ileten Başkan Çelik, bu konuda çalışma yürütüleceğine dair söz aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.