MÜŞTERİLERİMİZ ISPARTA'YA HAYRAN KALIYOR

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen oto galericiler sitesi esnafıyla bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 22 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 22.08.2023 18:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Mevcut oto galericiler sitesinin yanı sıra yeni yapılması planlanan ikinci etap oto galericiler sitesinin durumu ele alındı. Mevcut galericiler sitesi ve çevresinde yapılabileceklerin de görüşüldüğü esnaf buluşmasında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, otomotiv sektöründe önemli bir yer tutan nostaljik Murat 124 ve Chevrolet marka araçları da inceledi, kısa bir sürüş gerçekleştirdi. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in oto galericiler sitesi buluşmasına Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yavuz, Oto Galericiler Sitesi 2. Etap Kooperatif Başkanı Uğur Madan, oto galericiler sitesi esnafı katıldı. 
Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yavuz, birlik beraberlik için bir arada olduklarını ve esnafla buluşmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Yavuz, “Başkanımızın ne zaman yanına gitsek bizleri geri çevirmedi, her türlü hizmette yanımızda oldu” dedi. 
Oto Galericiler Sitesi 2. Etap Kooperatif Başkanı Uğur Madan da ikinci etapta gelinen noktaya ilişkin Başkan Başdeğirmen ve üyelere bilgilendirmede bulundu. Alanın 38 bin metrekarelik kısmının bedeli ödenerek pazarlık usulü alındığını söyleyen Madan, “Yaklaşık 12-13 bin metrekarelik kısmın Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşları tarafından kamulaştırılıp hizmete kazandırılmasıyla alakalı çalışmalarımız devam etti. 2 parsel kaldı. Çalışmalarımız devam ediyor” görüşlerinde bulundu. 
Oto galericiler sitesine üçüncü kez geldiğini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, her geldiğinde galericiler sitesinin daha da değiştiğini ve geliştiğini gördüğünü belirtti. Başdeğirmen, “Allah hayırlı işler versin. İşyerlerimizin tamamı dolmuş, örnek bir site olmuş. Burayı daha da güçlendirmek, diğer esnaf arkadaşlarımızı buraya çekebilmek. Ne kadar işyeri burada olursa müşteri daha çok buraya geliyor. Daha iyi değerlendirmek lazım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” ifadelerinde bulundu. 
Oto galericiler sitesi ikinci etap çalışmalarına da değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kalan 4 bin metrekarelik alanında sorununun çözümü için çalışacaklarına değindi. 
Isparta’nın dört bir yanının asfalt, altyapı, park ve bahçeler başta olmak üzere çehresinin değiştiğine değinen ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden oto galericiler sitesi esnafı da “Müşterilerimiz Isparta’ya geldiklerinde hayran kalıyorlar, şehrimiz çok güzel, tertemiz. Sitemizin dışındaki kaldırımları ve aydınlatmaları için de bir çalışma yapılabilirse sitemiz biraz daha ön plana çıkacaktır. Isparta’nın tüm mahalleleri çok memnun. Vatandaşlar, “Biz belediyeye gidemiyoruz ancak belediye başkanımız bizim ayağımıza kadar geliyor, bizden isteklerimizi alıyor’ diyorlar. Böyle bir başkanı Allah başımızdan eksik etmesin. Bizim için de aynı en az 3-4 defa buraya geldiniz. Başkanlarımız ne zaman sizi ziyaret etseler gerekeni yaptığınızı biliyoruz” dedi.
Oto Galericiler Sitesi 2. Etap Kooperatif Başkanı Uğur Madan site içerisinde yapılan yeşillendirme, çiçekler için Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. 
Esnaf, Avrupa ve dünya şampiyonu belediyenin sporcusu milli halterci Fatmagül Çevik’e verilen destekten dolayı da Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Başdeğirmen de “Her zaman sporcumuzun yanındayız. En son müsabakasında 3 Avrupa ikinciliği madalyası aldı. Bu yıl sonu Brezilya’da yapılacak olan müsabakalara hazırlanıyor. Isparta Belediyesi Spor Kulübünün bir sporcusunun bu derecelere gelmesi bizleri memnun ediyor. Çok daha güzel başarılara imza atacağına inanıyorum” görüşlerinde bulundu. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e programda Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yavuz tarafından üzerinde maket aracın bulunduğu masa isimliği hediye edildi. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, oto galericiler sitesinde bulunan Murat 124 ve Chevrolet marka nostaljik araçları inceledi ve direksiyona geçerek site içerisinde kısa bir tur attı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.