HASAN BASRİ SÖNMEZ, ÇATIŞMADA YARALANAN ASKERİ ZİYARET ETTİ

Vatan size minnettar

ISPARTA Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 12:40:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan Isparta Şarkikaraağaçlı P. Söz.Er Hasan Hüseyin Keskin’i askeri tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Milletvekili Sönmez, ziyaretle ilgili olarak, “22/12/2023 tarihinde 12 kahraman askerimizin şehit olduğu Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü pkk tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta yaralanan Şarkikaraağaçlı hemşehrimiz P.Söz.Er Hasan Hüseyin Keskin’i tedavi gördüğü Ankara GATA’da ziyaret ettim. Askerimiz moralli ve sağlıklı gördüğüm için çok mutluyum.
Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek. Ülkemizin birliğini, beraberliğini hedef alan her tehdidin karşısında kararlılıkla durmaya devam edeceğiz.
Bir kez daha tüm şehitlerimize rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.