BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Gaziler: Dernek binasıyla birlikte gönlümüzü de yaptınız başkanım

ISPARTA Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 12:59:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Gaziler, önceki dönemde birkaç kez talep etmelerine ve yer göstermelerine rağmen dernek binası taleplerinin karşılanmadığını, Başkan Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle bu taleplerine anında karşılık bulduklarını belirterek, “Burayı yaparak gönlümüzü de yaptınız başkanım. Allah sizden razı olsun” dediler. Başkan Başdeğirmen de dernek binasının çok gecikmiş bir hizmet olduğunu, böyle bir hizmet binasını şehit yakınları ve gazilere kazandırmanın kendisini de memnun ettiğini kaydetti. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e ziyaretinde belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler, AK Parti SKM Başkanı Fatih Tola da eşlik etti.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkan Yardımcısı Hamit Gülbiçer, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkür etti.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, gazilerin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirterek, bu bilinçle hareket ettiklerini söyledi. Gazilerin vatanın bir çakıl taşının bile kaybedilmemesi, vatanın bütünlüğünün sağlanması, Türk Bayrağının dalgalanmasının daim olması ve ezanın dinmemesi için büyük mücadeleler verdiğine değinen Başdeğirmen, “Sizlerin bizdeki kıymeti ve değeri çok yüksek. Sizlerden Allah razı olsun. Büyük devlet olmak kolay değil. Büyük devlet olduğunuz zaman çevrede seni çekemeyenler, sana karşı hırs üretenler ve başarılarımızın engellenmesi, gücümüze mani olmak için bir çok atraksiyonlar içerisindeler. Bundan dolayı şehit ve gazilerimiz oluyor. Rabbimin şehitlerimizi cennetinde misafir ettiğinin inancındayız. Allah gani gani rahmet eylesin, yakınlarını da cennette buluştursun inşallah. Süreç içerisinde sizlerle sürekli olarak bir araya geldik, varsa problemleriniz çözmeye çalıştık. Bundan sonra da inşallah yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. AK Parti teşkilatı olarak sizlerin yanındayız. Her zaman Cumhurbaşkanımızın da bu konudaki hassasiyetiyle sonuna kadar birlik, beraberlik içerisinde gideceğimiz inancındayız. Önemli olan devletimizin bütünlüğü, devletimizin güçlülüğü, devletimizin diğer ülkelere karşı caydırıcı gücünün çok daha yüksek olması. Tüm amacımız budur. Bu amaç doğrultusunda yaşantımızı ona göre düzenleyip, sizlere olan saygı ve sevgimizi yüksek tutup hayatımızı idame edeceğiz inşallah. Rabbim hepimize hayırlı uzun ömürler, güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerinde bulundu.  
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in konuşmasının ardından şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimiz için dua edildi.
Gaziler, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in göreve ilk geldiği zaman kendilerine bir dernek binası kazandırdığını belirterek, “Burayı yaparak gönlümüzü de yaptınız başkanım” dediler. Fatih Mahallesi’ne inşa edilen dernek binasının çok gecikmiş bir hizmet olduğuna işaret eden Başdeğirmen, “Çok gecikmiş bir hizmet ama Allah bize nasip etti. Bundan dolayı da mutluyuz. Rabbim güzelce oturmayı, vakit geçirmeyi  nasip etsin” dedi.
Bir önceki dönemde şehit yakınları ile birlikte kendilerine bir dernek binası kazandırılması talebinde bulunduklarını, bunun için birkaç kez yerel yönetimi ziyaret ettiklerini, yer gösterdiklerini ancak taleplerinin karşılanmadığını belirten Gaziler, “Sizden Allah razı olsun, burayı yaptınız. Giden valimiz de içini döşedi. Allah razı olsun. Memnunuz. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin derken, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Önemli olan sizin gönlümüzdeki değerinizi anlayabilmemiz. Sizin kıymetinizi bilmemiz önemli. Belki küçük bir hediye olarak biz burayı yaptık ama bundan sonra yapılacak ne varsa yine sizlerle beraberiz. Ne zaman ne isterseniz biz yanınızdayız” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.