GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Isparta Gazeteciler Cemiyeti'nin (IGC) yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

ISPARTA Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 13:03:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin 26 Ocak’taki olağan genel kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 

Mustafa Baş başkanlığındaki yönetim kurulunda İsmail Altunbaş, Hakan Yaman ve Mustafa Savlı Başkan Yardımcılığına, Selçuk Öcal Genel Sekreterliğe, Ruzin Azerhan Muhasipliğe ve Ali Çevikbaş’ta yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni dönemde de mesleğin onurunu ve üyelerin haklarını koruyup geliştirecek çalışmalar yapacağını belirten Cemiyet Başkanı Mustafa Baş, görev dağılımının ardından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Olağan Genel Kurulumuzu ilk kez kendi binamızda gerçekleştirdik. Soner Toros Basın Merkezimizde yaptığımız kongrenin ardından göreve gelen Yönetim Kurulumuz ile bu dönem daha güzel işlere imza atmak istiyoruz. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.