SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Isparta İl Özel İdaresi’nde görevli memurların Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı.

ISPARTA Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 17:42:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta Valiliğinde düzenlenen imza törenine Vali Aydın BARUŞ, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Isparta İl Başkanı Dr. İlkay Özdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah Çelik ve Bem-Bir-Sen Isparta İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Isparta İl Özel İdaresi’nde çalışan 144 memuru kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imza töreninde konuşan Vali Baruş, “Bugün Isparta İl Özel İdaresi’nde memur olarak çalışan kamu görevlilerimizin mali haklarına ilişkin sözleşmeyi imzalamak üzere bir araya geldik. İlgili mevzuat gereği bu sözleşmenin geçerlilik süresi mahalli idareler seçimlerine kadar olacak. Yani 3 aylık bir süreyi kapsıyor. Bu sözleşmeye dayalı olarak İl Özel İdaresi’nde çalışan 144 arkadaşımıza sosyal denge tazminatı ödenmesini kapsıyor. İl Özeli İdaremizin bütün imkanlarını da seferber ederek orada çalışan memur arkadaşlarımızın haklarını iyileştirmek, daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak, onları motive etmek amacıyla bu sosyal denge tazminatı ödeniyor. Bu yıl ki imzalayacağımız yani 3 aylık geçerli olan olacak olan sözleşme kapsamında da bütün İl Özel İdaresi’nde memur olarak çalışan kamu görevlilerimize ayrım gözetmeksizin en üst sınırdan sosyal denge tazminatı ödenmesini öngörüyor. Sözleşmenin tüm memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah İl Özel İdaremizin hizmetlerinin vatandaşlarımızın taleplerine uygun bir şekilde ve kaliteli bir biçimde verilmesi noktasında arkadaşlarımız da gerekli gayreti gösterirler ve İl Özel İdaremizin bütçe imkanları çerçevesinde yapabileceklerinin en iyisini yaparlar. Tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Baruş  ve Bem-Bir-Sen Isparta İl Başkanı Özdoğan arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.