VALİ BARUŞ MAHALLE ZİYARETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Isparta Valisi Aydın Baruş Fatih ve Zafer mahallelerini ziyaret ederek vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 15:16:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Baruş, ilk olarak Fatih mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.  Mahallede devam eden projeler ile ilgili Mahalle muhtarı Osman Başpınar’dan bilgi aldı.

Ardından Zafer mahallesini ziyaret eden Vali Baruş beraberinde muhtar Recep Gürdal ile birlikte ilk olarak Isparta HEM Müdürlüğü tarafından açılan el sanatları kursunu ziyaret ederek kursa gelen kadınlar ile bir süre sohbet etti. Bunun yanında Mahallede bulunan ve bir çok başarıya imza atan Zafer Spor kulübünü ziyaret eden Vali Baruş, genç sporcular ile bir araya geldi.

Vali Baruş, mahalle muhtarlarıyla, asayiş, güvenlik, sosyal yardımlar ve yürütülen diğer çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinde Vali Baruş’a İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak ile İl İdare ve Denetim Müdürü Figen Beşik eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.