HURDACILAR YOLU ASFALTLANIYOR

Isparta Belediyesi, Gül Küçük Sanayi Sitesi’nin alt tarafındaki hurdacılar bölgesindeki yolda asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Gidiş-geliş toplam 1200 metrelik yol asfaltlanıyor.

ISPARTA Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 15:08:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediyesi, şehirde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Gül Küçük Sanayi Sitesine giriş ve çıkışların trafik güvenliği açısından daha güvenli hale getirilmesi amacıyla sanayi sitesinin 3. kapısının karşısında bulunan yolda genişletme ve düzenleme çalışmaları yapılarak, yol trafiğe açılmıştı. Bölgede trafik akışının daha düzenli olması amacıyla Bozanönü köyü yolu üzerindeki hurdacılık işletmesinin önünde bulunan alandaki yol da genişletilerek yol asfaltlanmıştı. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğünce Gül Küçük Sanayi Sitesi önündeki yol, bölünmüş yol olarak düzenlendi ve yolun her iki tarafı da asfaltlandı.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bu bölgedeki çalışmalar aralıksız sürüyor. Gül Küçük Sanayi Sitesi’nin alt tarafındaki hurdacılar bölgesindeki yol da asfaltlanıyor. Ekipler gidiş-geliş toplam 1200 metre uzunluğundaki yolun daha konforlu hale getirilmesi amacıyla asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.