VALİ BARUŞ'UN REGAİP KANDİLİ MESAJI

İŞTE O MESAJ..

ISPARTA Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 11:32:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı; rahmeti ve bereketi bol olan üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi ve Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Gecesine daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Müminlerce, manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı üç aylar ve bu ayların içerisinde yer alan kandil geceleri; komşuluk, akrabalık, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının artıran çok özel gecelerdir. Bu kutsal vakitler, kalplerimizi iman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatabilmek için güzel bir fırsattır. 

Yaratılış gayemizi idrak ederek, insanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu müstesna günlerin huzur ve birlikteliğimizi pekiştirmesini, sevgi ve barış ortamını güçlendirmesini temenni ediyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ispartalı hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam âleminin üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.