SDÜ BÜNYESİNDEN İKİ ÜNİVERSİTE ÇIKARDI

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ve SDÜ yönetimi dün Üniversitenin Batı Kampüsünde bulunan Taş Cafe’de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 12:43:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan Isparta’da yüksek öğretim yolculuğunun 1976’da Antalya Akdeniz Üniversitesine bağlı olarak akademi ile başladığını belirterek; “1992 yılında SDÜ kuruldu ve üniversitemizin bünyesindeki Burdur birimlerini kapsayan 2006 yılında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ardından 2018 yılında da ISUBÜ kurularak bünyesinden iki üniversite çıkardı” dedi. 

Toplantıda, üniversitenin kuruluşundan bu zamana kadarki süreci ve yaptıkları çalışmaları anlatan Rektör Saltan; “Üniversitemiz, 1976’da akademi ile başlayan yolculuğunda çok sayıda başarılara imza atmış, birçok alana öncülük etmiş bir üniversite. Bugün araştırma üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve bu alanda önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Araştırma alanında çok yol kat ettik” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.