BÜYÜKÇAM, BAŞDEĞİRMEN'E VERDİ VERİŞTİRDİ

Isparta'da Özel Halk Otobüslerine zam gelmesinin ardından İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e verdi veriştirdi.

ISPARTA Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İşte Başkan Büyükçam'ın yaptığı açıklama;

Vatandaş zam haberlerinden birini henüz hazmedemeden diğeriyle yüzleşiyor. Asgari ücrete yapıldığı sanılan artış, her gün başka zamlar karşısında erirken, alım gücü tarihin en düşük dönemini yaşıyor. Kiralar, doğalgaz, simit, ekmek, soğan derken bir başka zorunlu ihtiyaç olan toplu taşımaya da bir ay arayla fahiş bir zam daha yapıldı. Isparta Belediyesi Halk Otobüsleri iniş ücreti 15 TL oldu.

Her seçim öncesi bulunan petrol, hatırlarsanız yine genel seçimler öncesinde de Gabar bölgesinde bulunmuştu! Fakat bulduğumuz gibi kaybettiğimizi düşünüyoruz, tıpkı Jelibon Rezervlerimiz gibi... Ya da Konya’ya kadar gelebilen petrol Isparta’yı es geçti. Zira Konya gibi büyük bir şehirde tam 8.5 TL, öğrenci 4 TL olan belediye halk otobüsü fiyatlarının, en uzak iki noktası arası 20- 25 dakikayı geçmeyen şehrimizde 15 TL olması başka türlü açıklanamaz gibi görünüyor. Öyle ki Konya Büyükşehir Belediyesi’ni de AKP’li başkan yönetiyor, Isparta Belediyesi’ni de…

Isparta ve Ispartalının sorunlarından bu denli uzak bir belediyecilik anlayışı, üstelik iktidar partisinin belediyesi olmakla övünerek, hemşerilerimizin hayatını zorlaştırmaya devam etmektedir. İktidar vicdanını rafa kaldırmış bir şekilde, belli ki aklımızla oynamayı kendine düstur edinmiştir. Çözüm üretmek yerine, sorunu meşrulaştırmak 21 yıllık AKP iktidarının yönetim şekli halini almıştır.

Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen, bu ekonomik koşullar altında alınması mümkün olmayan TOGG ile vatandaşa 5 dakika şehir turu yaptırmak yerine, vadettiği raylı sistem çalışmalarını ve troleybüs sistemini yapmadığı için vatandaşımızdan özür dilemeli ve en kısa süre de belediyemizi elektrikle çalışan otobüslere kavuşturarak bir nebze kendini affettirmelidir. Zira Isparta’nın kaybedecek 7 ayı, vatandaşın da dayanma gücü kalmamıştır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.