KEMER BELEDİYESİ’NDEN EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Evde bakım hizmetleri” kapsamında hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

ANTALYA Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 19:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye ekipleri, rutin olarak her hafta bakıma muhtaç ve hasta vatandaşlara pansuman, enjeksiyon ve kişisel bakım hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, her şeyin başı sağlık sözüyle çalıştıklarını belirterek, Kemer Belediyesi olarak hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini söyledi. 

İhtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye temininin yanında Antalya şehir merkezi ve Kemer’de bulunan hastanelere sevkinin de yapıldığına dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Her şeyin başı sağlık sözüyle hareket ediyoruz. Hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el uzatmak önemli görevlerimiz arasında yer alıyor. Hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.