SİVAS AK PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİ SEMİHA EKİNCİ EĞİRDİR'E GELDİ

Sivas AK Parti Eski Milletvekili Semiha Ekinci Eğirdir’e geldi. Eğirdir’e bir yakını vesilesi ile gelen Ekici dün akşam saatlerinde Eğirdir Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

ISPARTA Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 14:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Veli GÖK’ün Ankara’da temaslarının sürdüğü şu günlerde yerine vekalet eden Belediye Başkan Vekili Hakan Yıldırım, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Sarpdağ, Sivas Eski Milletvekili Semiha Ekinci’yi karşıladı. Eski Milletvekili Ekinci, Eğirdir Belediye Başkanvekili Hakan Yıldırım’ın aslen Sivas’lı hemşehrisi olduğunu öğrenince mutluluğunu ifade etti.

Hoş sohbet içerisinde gerçekleşen ziyarette Eğirdir’i çok beğendiğini, AK Partili Belediyemizin güzel yatırımlara imza attığını gördüm, Eğirdir’i o kadar sevdim ki burası güzelliğiyle yaşanabilecek ve yerleşmeyi düşündüğüm yerler arasına girdi, ifadelerini kullandı.
Misafirperverliklerinden dolayı Başkanvekili, Başkan Yardımcısı ve İl genel Meclisi Üyesi Sarpdağ’a teşekkür eden Eski Milletvekili Semiha Ekinci Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e de selamlarının iletilmesini isteyerek görevinde başarılarının devamını diledi.
Belediye Başkan Vekili Hakan Yıldırım günün anısına Eski Milletvekili Semiha Ekinci’ye hediye takdiminde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.