BAŞKAN TOPALOĞLU'NDAN PAZAR ESNAFINA ZİYARET

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, her Pazartesi ilçe merkezinde kurulan sebze ve meyve pazarında tezgah açan pazar esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

ANTALYA Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 11:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı pazar yerinde tezgah açan pazar esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu, esnafla sohbet ederek hayırlı ve bol kazançlar dileklerinde bulundu. 

Başkan Topaloğlu, otopark olarak da kullanılan pazar yerinde alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet ederek isteklerini dinledi. 

Başkan Topaloğlu, “Her mahalleye bir pazar yeri” projesi kapsamında Göynük, Beldibi ve Tekirova mahallelerine kapalı pazar yerleri ile ilgili çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.