BELEDİYE İŞ HANI HAREKETLİLİĞİNİ KAYBETTİ

Isparta’nın en işlek iş hanı olan Belediye İşhanı birkaç aydır hareketliliğini kaybetti.

ISPARTA Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 12:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız esnaf, seçim zamanı işlerinin çok düştüğünü hala toparlayamadıklarını ifade etti.

Isparta’nın en gözde mekanları arasında yer alan Belediye İş hanı esnafı kötü günler geçirdiğini kiralarını dahi karşılayamaz olduklarını vurguladılar.

Seçim zamanına kadar işlerinin çok iyi olduğunu vurgulayan esnaflar, seçimin ardından düzelir düşüncesiyle beklediklerini ama bir türlü eski hareketliliğini yakalayamadıklarını ifade ettiler.

DOLARDA Kİ ARTIŞ BİZE DE YANSIDI

Belediye İş hanı esnafının bir diğer sıkıntısı da her gün dolara gelen artış. Elektronik malzemeyi dolar üzerinden aldıklarını ifade eden Esnaflardan Fevzi Arıkan, ‘Doların her gün değişmesi ve yükselmesi parça ve malzemelerimize inanılmaz bir şekilde yansındı.

5 TL’ye sattığımız telefon kılıfı dahi şimdi 100 TL civarlarına çıktı. Önceden iş hanını gezmeye ve dolaşmaya giren insanlar bir kılıf veya şarj aleti alarak çarkımızı döndürüyorlardı. Bırakın şimdi bir şeyler almalarını pahalılıktan kimse fiyat bile sormaz oldu. Çoğu esnaf siftahsız kapattığı günler oluyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.