ISPARTA’DA KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ AĞACA ÇARPTI: 1’İ AĞIR 2 YARALI

Isparta’da seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil orta refüjde bulunan ağaca çarptı. 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

ISPARTA Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 12:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaza saat 00.15 sıralarında Merkeze bağlı İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre şehir merkezinden Süleyman Demirel Üniversitesi istikametine giden A.Z.T idaresindeki 32 ACY 761 plakalı Opel marka otomobil yol kenarındaki su birikintisine girerek kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil orta refüjde bulunan ağaca çarparak ağır hasar aldı.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda araç içinde sıkıştıkları yerden çıkarılan A.Z.T. ve yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan A.Z.T.‘nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken kazanın şiddeti ile otomobilin camının çam ağacının üzerinde asılı kalması dikkat çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.